FIDUROCK a Lincoln dokončily rozšíření nákupního parku Severka v Liberci

25. 09. 2020
FIDUROCK a Lincoln dokončily rozšíření nákupního parku Severka v Liberci

FIDUROCK a společnost Lincoln Property Company Europe společně v září tohoto roku dokončily úpravy oblíbeného libereckého nákupního parku Severka, který se nachází v obchodní zóně Sever. Nájemcem rozšířené části je největší síť autobazarů v České republice, společnost AAA Auto, patřící do skupiny Aures Holdings.

Nákupní park Severka byl zvětšen o více než 2 000 m2 prodejních ploch, do kterých nájemce umístil showroom, administrativní a technické zázemí. Dále byl projekt rozšířen o 7 000 m2 venkovních výstavních ploch, na nichž je možné prezentovat až několik stovek vozidel. Celý projekt je koncipován jako moderní showroom ojetých vozidel a je bezesporu jedním z nejatraktivnějších prodejních míst svého druhu v celé ČR.

„Jsme velice rádi, že i přes nelehké období posledních měsíců jsme v časovém plánu dokončili novou výstavbu. Věřím, že tato nová zkušenost, kdy jsme propojili maloobchod s showroomem vozů bude úspěšná a lidé se k nám budou stále rádi vracet,“ říká David Hauerland, CEO FIDUROCK.

„V posledních dvou letech jsme intenzivně pracovali na rozvoji nákupního parku Severka, kde jsme mimo jiné představili nové atraktivní nájemce jako HopArena, či Sportsdirect. Na doplnění nových nájemců plynule navazujeme tímto netradičním rozšířením, v němž dochází k unikátní kombinaci standardního retail parku a showroomu ojetých a zánovních vozů. Věříme, že se nové pobočky AAA Auto a Mototechny budou těšit velké oblibě nejen zákazníků z Liberce, ale také širokého okolí,“ dodává Petr Vondrášek ze společnosti Lincoln Property Company.

Zpět na novinky